Eenvoudig. Betaalbaar. Betrouwbaar

Wilt u verder overtuigd worden van wat we kunnen? Praat met onze klanten, die vertellen het hele verhaal en daar zijn we trots op.
Wij maken onze klanten slimmer
The Cloud? Virtualiseren? SaaS? Met onze lunch en learn sessies leggen wij uit wat het is, wat u er mee kunt en of het u voor u interessant is. Open, eerlijk, onder het genot van een goede lunch.
Trots
Wij groeien jaar in jaar uit door. Wij zijn klein begonnen en we zijn nog steeds lokaal gefocussed, met vaste contactpersonen die uw bedrijf kennen. Wij zijn trots op ons werk!
Flexibiliteit
Wij werken samen met partners, groot en klein. En staat er een project bij u voor de deur waar IT kennis nodig is, dan bereiden we ons daar op voor en helpen we u op de weg naar een succesvol project.
Bereikbaar èn beschikbaar
Veel oplossingen kunnen we op afstand bieden, maar als het nodig is komen we binnen 24 uur bij u langs. Wij zijn verantwoordelijk voor het functioneren van uw IT. En dat leggen we u graag uit.
Altijd in dialoog
We zijn er trots op dat onze klanten zo tevreden zijn, maar we zijn er ook trots op dat we dialoog met u aan kunnen gaan als iets niet zo goed loopt. Want bij ons werken mensen en mensen maken fouten. Maar wij leren er van, zijn er open in en verkopen geen smoesjes. Vraag het maar aan onze klanten.
portfolio_gallery_3

Hosted exchange

Altijd uw mailbox bijgewerkt, op smartphone, iPad, PC of welk device dan ook. Hou het overzicht, antwoord uw klanten op tijd en real time beschikbaarheid.

portfolio_gallery_2

Nieuwe werken

Gespecialiseerd in Paramedici maar beschikbaar voor winkels en bedrijven tot 150 medewerkers. Thuis, op kantoor of onderweg dezelfde software, dezelfde data en dezelfde omgeving. Met ondersteuning voor uw medewerkers.

portfolio_gallery_4

Smart Solutions

We kunnen niet overal de beste in zijn, daarom werken we samen met partners, groot en klein. Zodat zij de specialisatie op zich kunnen nemen, en wij de implementatie en ondersteuning.

portfolio_gallery_1

ICT Advies

U kunt bij ons terecht met uw vragen, we helpen u open en eerlijk verder. Als we het niet weten hebben we meestal een specialistische partner waarnaar we u kunnen doorverwijzen. En dat werkt prima, vraag het onze klanten maar.

Open en eerlijk
All in one oplossingen
Eerlijke en transparante tarieven
Onze klanten vertellen hun verhaal